«

»

feb 01

BRITT, WIEKE, ROSAN EN CHANTAL DOOR NAAR NK SPA, MART EN TRISTAN MET ANNEBET MOOIE 2E PLAATS

De voorrondes van het NK SPA zijn vandaag verreden met wel 51 teams aan de start.

Mart Westen en Tristan Damveld kwamen samen met Annebet Dekker (CSV) namens het ROC van Twente/JCC uit in de categorie jongens 15-17 jaar en eindigden op een verdienstelijke 2e plek. Alleen de nummers 1 zijn helaas geplaatst voor het NK SPA. Volgend jaar een nieuwe kans jongens!

Britt de Boer, Wieke Olde Hanter, Rosan Meijer en Chantal Huizing (HIJC) kwamen namens het Saxion als ‘Saxion Babes’ uit in de categorie dames boven de 18. Ze reden 2 mooie ritten tegen de jongens 18+. Aangezien er geen andere deelnemers in deze categorie waren zijn de ‘babes’ geplaatst voor het NK SPA aanstaande dinsdag op de ‘coolste baan’ in het Olympisch stadion in Amsterdam.

foto van Schaatstrainingsgroep Albergen.foto van Schaatstrainingsgroep Albergen.

foto van Schaatstrainingsgroep Albergen.foto van Schaatstrainingsgroep Albergen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>