Lid worden

Wil je leren schaatsen???

Er wordt les gegeven aan jong en oud. Of je nu wedstrijden wilt rijden of gewoon lekker recreatief wilt schaatsen bij de STG Albergen ben je aan het goede adres. We bieden je leuke trainingen waarbij je goed leert schaatsen met een gezellige sfeer. Omdat schaatsen al zo duur is word de schaatskleding beschikbaar gesteld door de club. Er dient alleen wel een borg betaald te worden per kledingstuk. Als je je wilt inschrijven kun je het beste contact op nemen met:

Yvonne de Boer

e-mail: yvonnedeboer68@gmail.com

In overleg met het secretariaat kun je aan maximaal 3 gratis introductielessen deelnemen.

Zie contributie.

Deelname van leden aan acties.

Tijdens de jaarvergadering op 13 april 2012 is het volgende voorstel goedgekeurd:

Om de contributie van de leden te minimaliseren houden we al jarenlang in november een winterpakket actie (2 dagen) en verkopen we chocolademelk tijdens de carnavals optochten van Tubbergen en Albergen.
Door een afnemende deelname van de leden aan deze acties dalen ook de inkomsten uit deze acties.
Om te voorkomen dat we in de toekomst een hogere contributie moeten gaan heffen zijn alle leden verplicht om aan beide acties deel te nemen.
Elk lid betaald bij de start van het schaatsseizoen (september) €50,- borg. Bij deelname aan beide acties wordt de borg aan het eind van het schaatsseizoen (april) weer teruggestort. In voorkomende gevallen beslist het bestuur.